onsdag 30 april 2014

Nya gummistövlar måste dokumenteras.

då vår dotter fullkomligt älskar gummistövlar och skulle gärna leva i dem året runt så måste jag såklart dokumentera när vi köper fina gula stövlar. Denna gång så hade Kristin väldigt färgglada kläder på sig och jag utgick från dem när jag skapade layouten. Väldigt färgglad.



Bloggad för Scrap-Perra här.

måndag 28 april 2014

Blommor...

Då jag var hos Kattiz i början av februari så gjorde jag ju en layout som var helt utan blommor och det gick ju inte för sig enligt henne så jag fick göra en till med blommor. Här har jag jobbat med ett papper från K-Design och rotat i hennes förråd av blommor.


Bloggad hos Scrap-Perra här.

lördag 26 april 2014

Mera Art journal

Denna sida är uppbyggd i princip bara med Distress Paint, några stenciler och lite stämplar. Några drag med färger från Deco Arts Acrylic Paint och sedan har jag ritat med en signo penna. Jag har dock märkt att den inte är vattenfast på den här ytan så nästa gång ska jag använda en sharpie.


Bloggad hos Scrap-Perra här.

onsdag 23 april 2014

Scrap-Perra 4 år

Scrap-Perra fyller 4 år - eller gjorde det för 1 vecka sedan den 16 april. Tänk att det redan har gått 4 år sedan vi slog upp portarna i garaget i Järfälla och nu 4 år senare - över 10 000 artiklar, kunder över hela Sverige och så många kunder vi har mött och vänner vi har fått. Så kul.

För att fira detta gjorde jag denna art journal sida. Jag har lekt med gelatos i botten och sedan stämplat med Faber-Castell PITT pennor.


Mitt blogginlägg hos Scrap-Perra hittar du här.

måndag 21 april 2014

Lek med Inka Gold och Heidi Swapps Color Shine

Jag var hos Kattiz för ett par månader sen och hjälpte henne med bokföring men vi fick även lite scrap-tid och då skapade jag denna layout. Det är med Basic Grey papper och jag lekte med Inka Gold och Heidi Swapps mister Color shine. Och när jag var klar med dekorationerna så insåg jag att det var en layout helt utan blommor till Kattiz förtret :)


Bloggad för Scrap-Perra här.

lördag 19 april 2014

En Me-layout som jag kände för att bara göra och leka med glada färger.  Jag har även sytt på layouten och det var ganska kul. Ska bara lära mig att hitta zick-zack på symaskinen om det finns.



Bloggad hos Scrap-Perra här