måndag 9 september 2013

Presentpåse för presentkort...

Samuel blev inbjuden till kalas hos en klasskompis och då vi inte hade någon aning om vad för tjej som fyllde år så blev det ett säkert kort - presentkort. Och så blev det att jag dekorerade en påse att ha presentkortet i. Eftersom det är en tjej är det ju ganska troligt att hon gillar rosa men jag var lite tveksam till att utgå från det men så fastnade jag för detta härliga pappret från K-Designs som jag ville skapa i.

Pappret har fått ett antal duschar med Dylusion Bubblegum Pink för att bli lite smutsigare. Det vita kortet i mitten är en cardstock som jag har stansat ut med min nya 3x4 punch. Rosa Distress Paint  och en crafters workshop stencil har fått ge lite mönster till den.

För att balansera allt det rosa så blev det gula blommor.
Från sedan ser det ut så här.
Påsen blev uppskattad av födelsedagsbarnet så det är ju bra. Och jag är själv sjukt nöjd med den.

Ha en bra dag.

söndag 8 september 2013

Vi fick upp mina "blomtavlor" på väggen idag

jag har gjort sammanlagt 5 tavlor med blom-tema som jag har fått inspiration från Donna Downey. De hänger så fint på väggen och jag känner att jag kommer nog göra två små att ha på ytterkant.

Men jag har jobbat med Golden Fluid Acrylic färger och vit gesso samt svart gesso. Jag har visat några i Scrap-Perras blogg i detalj, får visa dem här.
Har jag sagt att jag älskar att jobba med Goldenfärgerna...???


lördag 7 september 2013

Ge bort kaffe i födelsdagspresent

Min svägerska fyllde år i veckan och vi var med på en present till henne så idag var det kalasdags. Presenten vi var med på var en häcksax men det är ju inte så kul att hitta något roligt tema till det så jag hakade på den andra presenten som syrran gav till sin fru - en kaffemaskin, likadan som vår. Så vi köpte kaffe att ge bort bara för att ha med något och den fick plats i en påse som vi har hos Scrap-Perra så den fick jag dekorera upp. Och det finns ju inte mer passande papper än K-Designs papper med kaffemotiv!!!

Så här ser hela förpackningen ut.
Närbild på blommorna, den stora blomman är dessutom gjord av kaffefilter - väldigt passande!!!!
Från sidan ser ni hur den ser ut här...
Och i påsen låg det kaffe...
Ha en bra kaffestund Hanna!!!

måndag 2 september 2013

Håller på och skapar egna PL kort

i helgen hade vi Creative Moments i Järfälla. Ett 40-tal glada pysslare, ett antal glada kursdeltagare på Åsas kurser och så var vi med butiken där. Jag fick inte så mycket pyssel gjort men jag påbörjade i varje fall med att göra egna Project Life kort.

Jag stansade ut vit cardstock med min nya WRMK punch i 3x4 med runda hörn. Sedan tog jag den nya Crafters Workshop stencilen som har ett antal kameror och polaroidmotiv. Dessa använde jag som mall för att ha på distress ink dyna-färger och sedan har jag har jag tagit andra stenciler för att skapa lite djup.

Ni ser några exempel här. Ska se när jag gör klart en sida så att du kan se hur de ser ut i när de är klara.
Ha en bra vecka.