söndag 18 mars 2012

Lite tyst just nu...

och det finns flera orsaker...
dels så har jag varit mycket sjuk så orken och energin har inte funnits till att scrappa ordentligt, dels så testar jag lite nya saker då jag har gått online kurs med gesso och även en med pan pastel så det blir inte så mycket färdiga saker just nu (och börjar en ny imorgon som jag ser fram emot...)
dels så är det mycket jobb med Scrap-Perra då vi är iväg på mässor och träffar och då blir det ännu mer bokföring som hamnar på min lott

och då finns inte tiden till att scrappa tyvärr.... hoppas att jag får tid och energi snart.
Kram

fredag 9 mars 2012

Tack kort...

till de som vi fick låna stugan av. Jag hade inte riktigt planerat att göra ett kort men hade med mig tillräckligt mycket för att göra det.

Hade uppstämplat den här underbara stämpeln från Tina med Tisdagar som jag har målat med Distresser och Tombow. Underbara vintriga papper från Maja Design och ett papper syns knappt då jag har en bit ostduk som täcker i princip hela kortet.

Jag valde blommor i bruna och vita toner samt brun spets för att matcha färgerna.

onsdag 7 mars 2012

På sportlovet hade jag inte bara tid för skidor...

så jag hade med lite nya papper från MME och gjorde den här LOn som jag bloggade hos Scrap-Perra förra veckan.

De härliga papprerna kommer från MME- Follow your heart - Be Amazing och till det har jag använt distress stain för att göra splashar och gesso med hjälp av en toarulle. Blommorna kommer från Prima.



Tack för titten!

lördag 3 mars 2012

Ett sista bidrag till cropen

som Scrapgalen hade förra veckan. Utmaningen var att ha 5 saker från en lista. Jag valde 1 foto, 3 mönstrade papper, verktyg (edgescapper och riva fotot), 3 band och svart penna.

Sen fick man ha på bokstäver om man ville.
Så jag är nöjd, 6 bidrag blev det till Scrapgalens CC, nu får vi se om jag har haft turen på min sida.

torsdag 1 mars 2012

Självporträtt...

som är en av bonustävlingarna hos Scrapgalens CC som var förra veckan. Det tog många försök innan jag till detta men är fortfarande inte nöjd med själva porträttet men bakgrunden är jag supernöjd med.

Porträttet ritade jag på ett separat papper med NeoColor II och har sedan klippt ut det.

Bakgrunden är en vit cardstock som fick olika distress stains på sig i nästan ett rutmönster, var inte så noga. Sen ett tunt lager gesso över. I överkant tog jag lite Glimmer Glaze som fick rinna ner. Stämplade med bubbelplast som jag hade Distress Ink på, toarullar med gesso och så lite TH stämplar.

Här ser ni lite närbilder - en av TH stämplarna flyttade jag under stämplingen så den är suddig...

Tyckte att det blev en riktigt cool effekt, kommer göra det fler gånger.
Och ser ni bokstäverna, de känns som läder!! Måste köpa fler av dem var jag nu en har hittat dem.
Tack för titten!