torsdag 27 januari 2011

Jag lever...

men det är inte så mycket fritid just nu då jag jobbar som revisor och har då min högsäsong just nu. Så det blir inte så mycket tid till att scrappa...

Så om några veckor kommer det finnas lite nytt att beskåda.

söndag 16 januari 2011

Julkort v1, v2 och v3 2011

Ja, ni ser rätt!! Julkort igen eller redan kanske jag ska skriva. På Svensk Scrapbooking har de en tråd för oss som ska göra ett julkort i veckan för att slippa stressen att göra alla julkorten i december och jag behöver det definitivt!! Så jag har gjort 3 julkort redan.

Första julkortet gjorde jag förra veckan men den är inte helt klart (tomtemössan saknar brun färg) men då jag inte hittar mina bruna Tombow pennor så visar jag den som den är. Julkort v2 ser ni nedan.
Och då jag misstänker att jag kommer ha fullt upp nästa vecka för att inte hinna göra ett julkort (högsäsong på jobbet som revisor) så gjorde jag ett nästan likadant.
Jag håller på och betar av gamla julpapper som jag har köpt för länge sedan. Vissa av dem är jag inte såå förtjust i så därför känner jag kan testa lite olika stilar med dem och se vad som passar mig.

torsdag 6 januari 2011

Skylt och bok för Scrap-Perra

för mer detaljerad info se Scrap-Perras blogg. Skylten är till dottern som ville ha en Välkommen inte in.. men jag fick det till Stör ej. På baksidan som inte är dekorerad står det bara Välkommen in. Och så har jag klätt en bok med lite papper och andra dekorationer och tanken är att jag ska skriva om min träningsresa i den här boken. Så nu ska jag kunna hålla mitt nyårslöfte...
Mer bilder finns som sagt i Scrap-Perras blogg.

tisdag 4 januari 2011

Ytterligare kort för att ge bort pengar...

och här har jag gjort traditionella kort i storleken 15x15. Jag har främst använt mig av Bo Bunnys Noel papper och chipboard dekrorationer. Min cuttlebug har även fått jobba, dels med en swirl (Tim Holtz/sizzex die) och glitterbokstäverna (som kommer från en glittrig gummiplatta) som jag har gjort med Vintage Market (också Tim Holtz/Sizzex). Det vita runt är crackle paint och lite glitterlim Stickles. Insidan har två stycken trianglar klistrade för att få en ficka att lägga in pengar i.
Andra kortet har också Bo Bunny papper och lite pearls och band.




Jättehärliga julpapper, tur jag har kvar lite bitar till att göra julkort inför nästa år.

Dekorerade påsar...

till min makes farmor. Hon brukar ge bort pengar i julklapp och ville ha lite roligare kort att lägga dem i. Och jag tänkte variera lite med att göra ett par påsar. Så här kommer två påsar som jag har dekorerat med julplapper och lite blommor och blad. Första pappret är ett gammalt Bo Bunny julpapper som jag har köpt tidigare. Dekorerat med en röd ros från Bo Bunny Noels serie samt en chipboard dekoration från Noel. Jag stansade ut en rund cirkel för att där ska farmor kunna skriva vem det är till. Hålen gjorde jag med en hålslagare, hade glömt min crop-o-dile hemma ;) Baksidan är enkelt dekorerat med ett annat papper och ett rött band.
Nästa påse är dekorerad med Ladybug & Friends Christmas Quilt som finns hos Scrap-Perra. Hela framsidan är dekorerad med Heart & Home och jag har från Under the Blanket klippt ut ett par rutor som jag har stämplat på. Tomten kommer från Vilda Stamps, god jul texten minns jag inte. Prima blommor, lite löv och stjärnpins.
Baksidan är också dekorerad med Ladybug & Friends Heart & Home och den var lite kort biten som var kvar så jag har skarvat med sista biten som jag även har punchat med en Martha Stewart punch.

Det var kul att dekorera dessa påsar, får bli fler framöver.

måndag 3 januari 2011

Födelsedagskort...

till en 4 åring som min svärmor beställde när jag var hos dem i julhelgen. Och jag hade ju bara julpapper med mig ;). Men det gick bra. Jag tog Websters Sweet Season där jag inte tycker att alla papper är sååå juliga. Och här ser ni resultatet. Jag är faktiskt nöjd med den. Och äntligen har jag fått leka mera med Magnolias dekorationer, ni hittar dem under blommorna. Lite svåra att få med men på kortet funkar det faktiskt.
Ska försöka få upp bilder på lite annat pyssel som jag har gjort under julhelgerna.