lördag 27 november 2010

Kort till en 50 åring...

som grannen beställde till en av sina kompisar som fyllde år. Här har jag tagit fram lite Maja Design papper som jag har köpt tidigare. Har stämplat en musikstämpel i bakgrunden, edgat kanterna, distressat dem. Upplägget av kortet har jag hämtat inspiration från senaste Magnolia tidningen, suverän som inspirationskälla för kort.

Eftersom det var en herre som fyllde så fick det bli en Edwin stämpel från Magnolia som jag har färglagt med Tombow och distresser. Hoppas att mottagaren blev glad för kortet, vet att grannen blev nöjd :)

fredag 26 november 2010

Skolfoto på sonen

och har lite svårt att förstå att vår son redan är 7,5 år och går i 1:an!! Men här är årets skolfoto och han är ju sååå bra på kortet ;). Jag hittade en skiss hos Veckans skiss för ett tag sedan. Jag har i mina gömmor gamla papper från Basic Grey (jag som är en BG-fan) och här är det Lime Rickey papper. Har kompletterat med lite stickers till serien men även lite andra dekorationer. Jag har sedan frågat Samuel vad han tycker om att gå i skolan, vad han gör och vilka han leker med och skrivit ned orden exakt som han uttalade det. Blir roligt minne att läsa om det sen.
Sen har jag även skrivit en egen journaling om mina tankar om hans första tid i skolan, hans förhållningssätt till läxor mm.
Nu har vi även fått dotterns foton från dagis som jag vill scrappa. Måste bara få tillåtelse från dottern först, hon är lite envis och säger att jag inte ska få något kort :(


torsdag 25 november 2010

Bloggat hos Scrap-perra

och där har vi i DT gänget en Bo Bunny vecka där vi har fått samma två papper från Winter Joy serien. Och jag har gjort en ask som är fylld med godis som tack till en kollega som har varit vänlig nog att låna ut lite DVD filmer till mig. För mer bilder och info spana in Scrap-Perras blogg och det finns lite bonus där oxå...

lördag 20 november 2010

Fars Dag kort..

till maken från mig och barnen (även om barnen gjorde egna oxå). Det här är mitt första stafikort, känner mig ganska nöjd med den. Mörklila cardstock och gamla Basic Grey papper från Bittersweet och Eva. MLS mini alphas på lite wellpapp-cardstock och prima blommor och pearls.

Och då maken har en drake i sin logga kunde jag ju inte motstå att använda den här stämpeln från Vilda Stamps jag köpte i somras.... Enkel dekoration inutikortet med stickers från Eva och lite band.
Så lite uppvaktning fick han till slut trots att han kom hem ca 20.00 förra veckan...

tisdag 16 november 2010

Värme...

ska den här LOn spegla. Jag har gjort en inspirations LO utifrån Scrap-Perras månadstävling som är en skiss med tvisten värme. Skissen hittar du i forumet under November månadstävling. Vinsten är som vanligt 150 kr i presentkort plus en utlottningskit med dekorationer. Så spana in skissen och skicka in ditt bidrag.

Här kommer alltså min tolkning av skissen. Det är på barnen när de äter glass och jag har då använt Sassafras Lass Count me in som finns i webshoppen. Även de flesta av stickers (deko och bokstäver) finns hos Scrap-Perra. Sen har jag lagt till lite blommor och knappar med floss i mitten. Runt det mesta har jag tagit en orange penna och förtydligat strukturer lite, tyckte det blev riktigt snyggt faktiskt. Närbild på titeln med lite extra bling...
Och den söta ankan i hörnet...
Tack för titten och hoppas ni hittar lite inspiration.

torsdag 11 november 2010

Skapat lite Adventsljus...

som jag har skapat för Scrap-Perra. Har köpt stora ljus från IKEA som jag har dekorerat med material från Scrap-Perra. För mer detaljbilder och beskrivning, spana in den bloggen.

Nu längtar jag tills jag får tända ljusen...

onsdag 3 november 2010

Påse för julgodis...

eller lösviktste eller något annat gott att ge bort så här vid jultider... Jag har tagit en vit påse som bas. På den har jag dekorerat ett mönstrat papper på framsidan och ett på baksidan. För att få lite struktur har jag embossat båda sidorna med lite Tim Holtz Texted Fade (finns massor av olika hos Scrap-Perra under Dies). På framsidan nedan ser du som små rutor på lite olika ställen. På baksidan är det små runda "hål" över hela pappret.

Pappret jag har använt är Bo Bunnys Winter Joy och bokstäverna är stickers element till samma serie. Bokstäverna har jag satt på en bit wellpapp som jag har målat med lite crackle paint - picket fence och även lite glitter Stickels på (syns knappt på bilden).

Lite lila glitter band och där hänger även en gran-charms som jag har knytit fast i snöret och en glue dot bakom för att hålla den på plats.
Nederkanten på påsen har en bord från element stickers och rhinestones i mitten på cirklarna.
Baksidan är enkelt dekorerat klamrar från element stickers som sitter på en bit cardstock. En söt Vilda Stamps stämpel som har fått lite glitter stickels på sig. Även här har jag tagit en board från element stickers för Bo Bunnys Winter Joy.


Jag har gjort hål upptill och tagit ett matchande lila organzaband för att knyta ihop påsen. Nu är den redo att fyllas med något gott och ge bort till någon lycklig person...
Och gillar ni färgerna och papprerna så finns det mesta hos Scrap-Perra.