måndag 31 maj 2010

Har bloggat åt Scrap-Perra

där jag har knåpat i hop ett kort med Graphic 45 papper och det är första gången jag använder dessa papper. Så mer info, spana in Scrap-Perras blogg.
Kram, kram

onsdag 26 maj 2010

Jag vet, det går lite stilla just nu...

men det är enbart för att jag är borta mycket med jobbet och kommer att vara det i början av juni också. Men jag har några kort som jag har gjort/ska göra som jag tänkte visa för er snart. Så ni får ha tålamod och spana in lite löpande.

Kram på er alla.

söndag 23 maj 2010

Kort till en ny liten princessa som har fötts...

hos våra kompisar och när vi var på besök för ett par veckor sedan så gjorde jag detta härliga kort. En rosa cardstock i botten och så massor av Basic Grey papper från serien Lemonade och bokstäver. Har även stämplat min favvo stämpel till barnkort som kommer från Magnolia och färglagt med både Distress ink samt Tom-bow. Och så dekorerat med lite band, blommor, blad och bling.
Även insidan fick lite dekoration, först ett grönt papper i botten som också är papper i samma serie. De rosa bokstäverna kommer från Pink Paislees stickers alfabet (finns i Scrap-Perras shop), frihands texten är skriven med en vit penna (som också finns i Scrap-Perras shop), älskar den pennan, sååååå underbart skön att skriva med!!
Har även stämplat med Distress Ink Worn Lipstick (som finns i Scrap-Perras shop) en babyvagn och sedan glossat den för att få lite struktur.

På andra sidan har jag tagit vanliga vita prima blommor och så stämplat lite med babyvagn stämpeln och den färg som var kvar efter att ha stämplat den fastnade så fint på blomman. Ett stjärn-gem och stickerdekoration samt en brad i mitten.

Det är så kul att få göra kort och se hur mottagaren uppskattar dem. Har en som väntar bebis när som helst och vill gärna få höra att allt går bra innan jag går vidare att göra ett kort till dem. Håller i övrigt på att göra två beställningskort, en till en som tar typ studenten men i Polen och en som ska konfimera sig inom katolska kyrkan. Är snart klar med dem för att kunna visa upp dem för er.



söndag 16 maj 2010

Har bloggat för Scrap-Perra...

och det är detta underbara LOn som har blivit beskriven där. För att veta mer detaljer så spana in Scrap-Perras blogg. Kul att du tittade in här.

fredag 14 maj 2010

Jag som gillar stämplar och att göra kort...

tackar ju inte nej till chansen att kunna vinna några nya stämplar. Det är en nytt märke Vilda Stamps som har en blog candy som pågår till den 20 maj. Titta in och ta chansen du oxå...

Återigen ett kort...

och det var till en kollega som skulle gå hem på mammaledighet och jag kunde inte låta bli att göra ett kort till henne. Så jag letade bland mina gamla papper och hittade dess fina i babyfärger. Jag har ingen aning om vad det är för märke men söta är de. Jag har en gammal Scrapbooking mm tidning där de har några alternativ på vikningar för kort som jag har provat några gånger.

Nu tog jag och gjorde en vikning som kallas för Criss Cross där man har cardstock i botten och viker på framsidan. Och inuti så sätter man ett kort där det finns text. Framsidan har jag dekorerat med knappar, stämplar av fötter (som knappt syns) och händer samt band. Kortet inuti har ett band i ena hörnet för att lättare få upp, en stämpel av en barnvagn i hörnet och så har jag stämplat Lycka till.


Jag väntar med spänning på att höra från henne och se att det har kommit ut en bebis så att jag får göra ett grattis kort ;).

söndag 2 maj 2010

Varit på barnkalas...

och det var en 3 årig kille som fyllde år och då ville jag så klart göra ett grattis kort till honom (även om han inte alls uppskattar att få kort). Grävde fram mina Basic Grey Marrakech papper och en blå cardstock. Tog en av mina stämplar, Edwin med hatt och målade den med dels Distress Ink men även med mina Tom Bow pennor.

Tog även fram min Inkido datum stämpel för att markera datum, glömde dock ringa in datum innan jag tog kort ;). Titeln är med Thickers och så en del prima blommor med crystals. Och så ett band som jag tyckte matchade i färg. Jag har distressat med Faded Jeans runt alla papper.

Insidan fick oxå dekoreras. Ett annat papper från samma serie, en Grattis stämpel från Reprint och så lite prima blommor. Jag har även "sytt" runt hela cirkeln och distressat lite på kanterna.
Tack för att ni tittade in, lämna gärna en kommentar så skulle jag bli sååå glad.

lördag 1 maj 2010

Scrap-Perra har en månadstävling...

där man ska tolka en skiss som vår vän Paula har gjort. För att se skissen så spana in butikens hemsida och under Tävlingar hittar ni den.

Jag har tolkat skissen som inspiration med hjälp av mitt, för att se material lista och mer info se Scrap-Perras blogg.


Hoppas ni vill vara med och tävla.